Filosofie

Onze gedachten over de verstandhouding tussen en en ons dus;
Wij zijn pas tevreden als u en wij er beiden van overtuigd zijn dat de beste keuze gemaakt is.
Deze zin is waar wij naar handelen, het is geen belofte maar een instelling en het tegenovergestelde van het wel bekende: ”u vraagt en wij draaien”.

Waarom?
Omdat wij hier in thuis zijn als geen ander en de mogelijkheden bieden als geen enkele.

Geschiedenis

Het fundament van ons bedrijf is eigenlijk gelegd in het jaar 69 van de vorige eeuw.
Toen werd namelijk de grondlegger en oprichter van ons bedrijf, Perry van Ravenstein, geboren.
Gekscherend zegt hij wel eens: “geboren met de boog in de hand.”

Dus lang voor dat hij “noodgedwongen” lid werd van een handboogvereniging was hij actief met de boog en had een voorliefde voor jacht en avontuur.

Half jaren 80 ontwikkelde het Nederlandse 3D schieten zich langzaam vanuit Duitsland en was Perry erbij om hiervan te genieten en in verenigingsverband 3D wedstrijden te organiseren.

Veel later waren Perry en zijn vrouw Sandra de grondleggers  van het bedrijf All Inn Traditional.
Eerst met het maken van pijlentassen en armbeschermers welke hun nieuwe eigenaar vonden dankzij hun mobile winkel tijdens 3D wedstrijden.

In 2008 werd een eigen vaste winkel geopend en werden er in Duitsland talloze trainingen en scholingen gevolgd om de absolute No.1 in Traditional Archery te worden.

Gelukt is dat zeker en met recht nog steeds het geval.
Zeker na de opening van het vaste parcours op deze zelfde locatie is die titel met recht verweven met het bedrijf.

Over de locatie

Iedereen die ooit bij ons was zal het beamen, een paradijs voor traditionele boogschutters.
Heerlijk gelegen midden in de Rucphense bossen en op 40 min. van Antwerpen, 20 van Breda en minder dan 50 van Rotterdam.
Parkeer plaats voldoende en nog gratis ook!
Aan de winkel bevind zich ook het parcours in een prachtig stuk bos met een groot inschiet veld tot wel 75 meter. Parcours met met maar liefst 28 plock's op 5,5ha eigen en volledig omheind bosgebied!

Over ons

Wij zijn "Team All Inn Traditional", ons bedrijf is in 2005 ontstaan uit het beleven van een passie voor "instinctief" boogschieten anno 1969.

Wij zijn er om u te ontzorgen en op de beste manier mogelijk, van dienst te zijn.
Dat doen wij niet door heel veel producten op deze site te zetten waar we geen gevoel bij hebben of we zelf nog nooit hebben gezien (daar zijn er genoeg van).

Wij bieden "gewoon" een compleet en persoonlijk getest assortiment aan waar wij u volledig in kunnen adviseren en onze strenge ingangscontrole hebben doorstaan.
Uw schietplezier en de beste waar voor z'n geld staan daarbij centraal.
Vanzelfsprekend kunt u dit op onze testbaan naar hartelust uitproberen.

Maar daar houd het voor ons niet op, wij verzorgen alles op traditioneel handbooggebied:

Zowel de beginnende als de ervaren boogschutter bieden wij een uitgebreid assortiment bogen, pijlen, doelen, pezen en accessoires. Belangrijker nog, we bieden u trainingen en cursussen.
Honderden en honderden mensen hebben we op de meest veilige, snelle, efficiente en plezierige manier succesvol geïntroduceerd in deze tak van boogsport.

De NHB (Nederlandse Handboog Bond) heeft er niet voor niets voor gekozen om ook hun trainers aan onze "Back To Bowhunting Academy" te laten opleiden tot Trainer Traditioneel Instinctief. 

Maar ook hier gaan wij verder!
Sinds 2018 beschikken we over een prachtig bos aan onze winkel gelegen welke ingericht is als 3D parcours en waar u van harte welkom bent, zoals eerder bij "over de Locatie" beschreven.

IMG_1681

Team AIT 2019