Voordeel voor mij/Filosofie

Iedereen kan kan 't.


Wij begeleiden u op elk niveau en bij elk aspect op de allerbeste en meest complete manier. 
Deze manier van boogschieten is ons leven, wij beleiden instinctief boogschieten met kennis,  enthousisme en humor. Een betere begeleiding is er niet!
Dat is geen belofte maar een instelling en het tegenovergestelde van het wel bekende: ”u vraagt en wij draaien”.

Wat betekend dit concreet voor mij en wat leverd het me op !?!


Dit is natuurlijk de meest belangrijke vraag, en er zijn vele wensen te bedenken. 
 

De eigenaar van een bedrijf wil mogelijk z'n personeel belonen met een avontuurlijk bedrijfsuitje waarbij de onderlinge verhoudingen en banden worden hersteld/aangehaald, of wil zien hoe zijn personeel omgaat met andere/onbekende omstandigheden om zodoende iemand werk plezier en uitdaging te geven door deze op een andere plek in de organisatie te plaatsen na het zien van zijn performance op de schietbaan, 3D parcours of tijdens de Fungames.

Voor een persoon die al instinctief schiet zal een basiscursus bij ons duidelijkheid geven hoe een schot juist op te bouwen en af te laten lopen, concreet in 11 stappen. Verder inzicht krijgen in wat er gebeurd tijdens het richten en dat ook op verschillende afstanden ervaren. Hierdoor zal het plezier en de prestaties bij het schieten toenemen.

Voor iemand die de basis meester is zal een gevorderdencursus het bewustzijn van het werk van het onderbewustzijn centraal staan, concentratie is daarbij de sleutel, dat is namelijk wat het verschil maakt tussen een goede schutter en een hele goede schutter.

Voor de Trainer is een programma gemaakt in samenwerking met de Instinctive Archer Academy in Duitsland wat "eenvoudig" te dupliceren is. Verder worden kennis van het schieten op zich, het materiaal en vaardigheden bijgebracht om de beste trainer/coach te zijn voor je pupillen.

Voor alle Papa's en Mama's die hun kind een onvergetelijk verjaardags-feest willen bezorgen, en weten dat het geven van geld, die spelcomputer of pratende pop ze maar even behaagd. 
Een ervaring zoals wij die bieden blijft uw kinderen een leven lang bij, onze ervaren trainers blinken uit in didactiek en de ervaring leert dat kinderen aandachtig en geboeid leren in een zeer ontspannen omgeving tijdens het uitoefenen van een spannend spel. 

De vrienden groep die al heel veel leuke ervaringen samen hebben mogen delen, maar inmiddels karten-boerengolf-lasergamen-escaperoom en paintball allemaal wel gezien hebben. Ook hier bieden wij een onvergetelijke ervaring, wij zijn immers geen handelaars in uitjes, maar beleiden deze tak van boogsport/kunst en zijn ervan overtuigd dat instinctief boogschieten het mooiste is wat je kunt doen met je kleren aan.

Instinctief boogschieten als therapie, bewezen rustgevend en de diepte concentratie die wij toepassen zit dicht tegen het meditatieve aan.
Ook bewustwording van gebruik van bepaalde spiergroepen kan zorgen voor pijnverlichting.
toepassen van opslagtraining zal het beloningsgebied van de hersenen stimuleren en dus niet alleen een positieve uitwerking hebben op de gesteldheid van een persoon, maar ook op zijn of haar zelfvertrouwen.
Ook hier kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. 

Voor mensen met een extra uitdaging.
Iedereen heeft z’n sterke en minder sterke kanten, toch?
Soms vragen die minder sterke kanten veel zorg en belemmeren ze alledaagse zaken.
Wij hebben heel veel ervaring op het gebied van begeleiding van minder valide en mensen met mentale beperkingen.
“Als de wil er is ,vinden wij een weg!” is mijn credo.

 

Waarom?
Omdat wij in al deze zaken thuis zijn als geen ander en de mogelijkheden bieden als geen enkele.

Indien u over uw specifieke wens of vraag met ons van gedachte wil wisselen, vragen we u een contactformulier in te vullen. Een korte uitleg over uw wens of vraag helpt ons informatie te vergaren zodat we u kunnen bellen en in gesprek kunnen gaan. 

 

Geschiedenis

Het fundament van ons bedrijf is eigenlijk gelegd in het jaar 69 van de vorige eeuw.
Toen werd namelijk de grondlegger en oprichter van ons bedrijf, Perry van Ravenstein, geboren.
Gekscherend zegt hij wel eens: “geboren met de boog in de hand.”

Dus lang voor dat hij “noodgedwongen” lid werd van een handboogvereniging was hij actief met de boog en had een voorliefde voor jacht en avontuur.

Half jaren 80 ontwikkelde het Nederlandse 3D schieten zich langzaam vanuit Duitsland en was Perry erbij om hiervan te genieten en in verenigingsverband 3D wedstrijden te organiseren.

Veel later waren Perry en zijn vrouw Sandra de grondleggers  van het bedrijf All Inn Traditional.
Aanvankelijk met het maken van pijlentassen en armbeschermers welke hun nieuwe eigenaar vonden dankzij hun mobile winkel tijdens 3D wedstrijden.

In 2008 werd een eigen vaste winkel geopend en werden er in Duitsland talloze trainingen en scholingen gevolgd om de absolute No.1 in Traditional Archery te kunnen zijn.

Gelukt is dat zeker en met recht nog steeds het geval!
Het onomstotelijke bewijs werd geleverd met de opening van het vaste 3D parcours op deze zelfde locatie.
Waar cursussen, bedrijfsuitjes, workshops en winkelende mensen elkaar in rap tempo afwisselen. 

Over de locatie

Iedereen die ooit bij ons was zal het beamen, een paradijs voor traditionele boogschutters.
Heerlijk gelegen midden in de Rucphense bossen en op 40 min. van Antwerpen, 20 van Breda en minder dan 50 van Rotterdam.
Parkeer plaats voldoende en nog gratis ook!
Aan de winkel bevind zich ook het parcours in een prachtig stuk bos, ingericht als 3D parcours met maar liefst 28 plock's met een veelvoud aan 3D dieren op 5,5ha eigen en volledig omheind bosgebied!
Verder is het een gemengd bos met overwegend loof bomen met veel reliëf (pijlenvang) en waterpartijen.

Over ons

Wij zijn "Team All Inn Traditional", ons bedrijf is in 2005 ontstaan uit het beleven van een passie voor "instinctief" boogschieten anno 1969.

Ons team bestaat uit wisselende samenstelling van verschillende doorgewinterde boogschutters.
Waar we absoluut in uitblinken zijn scholingen en bedrijfsuitjes (instructie). Het lukt ons ongekend snel mensen aan het schieten te krijgen waarbij veiligheid en plezier hand in hand gaan.

Producten:

Wij zijn er om u te ontzorgen en op de beste manier mogelijk, van dienst te zijn.
Dat doen wij niet door heel veel producten op de site te zetten waar we geen gevoel bij hebben of we zelf nog nooit hebben gezien (daar zijn er genoeg van).

Wij bieden "gewoon" een compleet en persoonlijk getest assortiment, waar wij u perfect in kunnen adviseren en onze strenge ingangscontrole hebben doorstaan.
Uw schietplezier en de beste waar voor z'n geld staan daarbij centraal.
Vanzelfsprekend kunt u dit op onze testbaan naar hartelust uitproberen.

Scholing:

Maar daar houd het voor ons niet op, wij verzorgen alles op traditioneel handbooggebied:

Zowel de beginnende als de ervaren boogschutter bieden wij een uitgebreid assortiment bogen, pijlen, doelen, pezen en accessoires. Belangrijker nog, we bieden u trainingen en cursussen.
Honderden en honderden mensen hebben we op de meest veilige, snelle, efficiente en plezierige manier succesvol geïntroduceerd in deze tak van boogsport.

De NHB (Nederlandse Handboog Bond) heeft er niet voor niets voor gekozen om ook hun trainers aan onze "Back To Bowhunting Academy" te laten opleiden tot Trainer Traditioneel Instinctief. 

Maar ook hier gaan wij verder!
Sinds 2018 beschikken we over een prachtig bos aan onze winkel gelegen welke ingericht is als 3D parcours en waar u van harte welkom bent, zoals eerder bij "over de Locatie" beschreven.

Gezin van Ravenstein,
Perry en Sandra van Ravenstein 
Dean Martin, Vera Lynn en Linde Louise van Ravenstein
 

IMG_1681

Team AIT 2019

Team All Inn Traditional
Ons vaste team bestaat uit: 
Perry, Sandra, Maikel, Hans en Dean.
Interesse om bij te dragen en in ruil daarvoor te leren?
Stuur een mail met je gegevens.