Experience

Beleving! Denk aan bedrijfs, vrienden, team en vrijgezellen uitjes.

Vraag uzelf eens af: Wat als je nu afhankelijk zou zijn van een boog en pijlen om te kunnen overleven, zou u dat kunnen? Ik weet niet wat uw antwoord is, maar ik weet wel dat u dat hier kan leren.

Bij onze experiences staat u een geweldige, leuke en leerzame ervaring te wachten! U leert hoe u moet schieten en gaat uw doel treffen, maar bovenal zal u een geweldige ervaring beleven en het erg naar uw zin hebben. 

Wij hebben 3 experiences die u kunt doen, wel is het in een volgorde. Dit is om het een beetje van makkelijk naar moeilijk te laten gaan. 

De 3 experiences en daarbij de volgorde zijn als volgt:

  • Back to bowhunting 3D
  • Archery fun games
  • Aerial target schoot

12345

Image-001 

 

 

IMG_0003

 

 

Back To Bowhunting 3D

We beginnen met een korte instructie waarna we in groepjes en met pijl en boog het bos in gaan. Je bent actief bezig in de bossen met een gesimuleerde jacht. Ons doel waar we ons dan op gaan richten zijn de opgestelde 3D dieren te raken in hun dodelijke zone. 

Je zult me niet geloven als ik zeg dat je het snel oppakt, maar na enige correcties en aanwijzingen van onze opgeleide trainers heb je het zo te pakken!

Direct boeken

 

 

Archery Fun Games

Dit is een experience die je kunt doen nadat je back to bowhunting 3D hebt gedaan. 

Het is een spannende bow battle tussen jou en je vrienden, je collega’s, je familie, etc. Je kunt het doen met wie je dan ook wil. Je probeert elkaar zoveel mogelijk te raken en zelf niet geraakt te worden. 

Geen pijnlijke blauwe plekken. 

Erg sportief bezig

Spannend tot de laatste seconde

Direct boeken Kinderbrochure bekijken

 

 

IMG_1334

 

 

IMG_1260

 

 

Aerial Target Shoot
 

Ook bij deze experience moet je eerst de andere experiences gedaan hebben, dit zodat je de basis al hebt en al een makkelijkere ervaring hebt opgedaan met op bewegende doelen schieten.

Dit is dan ook een geweldig einde aan alle experiences die wij bieden. Elke keer dat je een target raakt, voel je je net een professionele boogschutter. Buiten dat, hoe vet is het om tegen je vrienden of familie te zeggen dat je dit allemaal hebt gedaan en dat je ook targets die door de lucht vliegen hebt geraakt?

Direct boeken

Verder hebben wij voor sales gedreven organisaties een leerzaam programma waar theorie en praktijk elkaar afwisselen, genaamd: ‘’Salespeople: Hunters of our time’’. 

Dit programma kunt u vinden bij boogschieten en dan onder academy. 

 

 

Veel plezier bij het maken van uw keuze.

Mogelijkheid tot omboeken.

Bij het boeken gaat u een overeenkomst aan voor het besproken tijdstip.
Restitutie kan nooit van toepassing zijn. Als u minimaal 7 dagen voor de geboekte datum wenst (om voor wat voor reden dan ook), een andere datum te kiezen, dan is daar de volgende mogelijkheid: Wanneer u het tijdstip na het boeken wil veranderen is dat 1x mogelijk, hiervoor rekenen wij 5,50 p.p. bij een Experience.
Bij het verzetten/omboeken wensen wij direct 3 alternatieve datums en een voorkeursdatum van u, welke binnen 3 weken na de in eerste instantie geboekte datum liggen.
Wij zullen de nieuwe datum in ons systeem zetten en de nieuwe bon voor u beschikbaar maken.
Wij zullen er alles aan doen om met u een geschikte alternative datum te vind, het zou immers zonde zijn als het uitje niet plaats zou vinden. Wij geven dus nooit geld retour.

De omboekingskosten kunnen na afloop samen met de de rekening van de drankjes worden voldaan.