Parcours

Parcours 

Sinds meer dan 10 jaar organiseert All Inn Traditional al grote en kleine wedstrijden met deelnemers aantallen tot wel 180 personen. Op ons eigen parcours laten we slechts kleine groepen toe om de verstoring in dit natuurgebied beperkt te houden. Meld je snel aan! I.v.m. Covid19 (Corona) laten we nu niet meer dan 40 personen tegelijkertijd op ons domein toe. 

Openingstijden parcours:
Woensdag van 10:00 tot 16:00
Donderdag van 10:00 tot 16:00
Vrijdag van 11:00 tot 17:00
Zaterdag 10:00 tot 16:00
1e zondag v/d maand 10:00 tot 14:00

Let op: 
U houd rekening met de 1,5 meter afstand die gehouden wordt, en als u zich niet lekker voelt, blijft u thuis! 

Het advies voor reserveren voor parcour bezoek is vanaf 1 Oktober een plicht geworden.

Print de bon uit als bewijs!

Let op: Degene die de reservering doet is verantwoordelijk voor overdragen van de huis en Corona regels aan de personen die ook op dat moment worden ingeschreven. I.v.m. Covid 19 bijft u als groep van maximaal 2 personen bij elkaar en mengt u niet met andere bezoekers.

In de winkel laten we slechts 3 personen tegelijk binnen, gelegenheid om te wachten is er buiten en in de tent voldoende.
Voor de winkel staan pionnen welke het aantal bezoekers binnen aangeven, staan er 2 dan mag er één iemand naar binnen.

All Inn Traditional kan onmogelijk de naleving van de regels controleren, nog de verantwoordelijkheid hiervoor dragen, dus eventuele boetes worden door u zelf gedragen.

 

Boeken en vervolgens aanmelden.

U boekt online, als u hier in Schijf aangekomen bent normaal tussen 10:00 en 11:00 (uitzondering per mail of contactformulier aangeven s.v.p.) Is het zaak om de boeking persoonlijk bij ons te laten verifiëren, dus een uitdraai van de boeking/rekening helpt enorm.
Vervolgens is het zaak de QR code voor de winkel te scannen of gebruik te maken van de tablet in de winkel om aan te melden, en bij vertrek af te melden middels de zelfde methode.
Het is belangrijk dat wij weten of er nog mensen op het terrein zijn voordat wij onze honden het terrein op kunnen laten.

 

Direct boeken (Vol = Vol)

Iedereen moet zich aan deze regels houden. 

 

De leden van de huis vereniging "Ishi" zijn een goed voorbeeld van hoe het  moet.
Ze schieten hun wekelijkse rondje met respect voor de natuur, de regels en de opgestelde 3D dieren.

Je bent te gast in onze tuin, gelieve je als zodanig te gedragen.

Wij hebben besloten niet meer te waarschuwen.
Elke medewerker van ons bedrijf is gemachtigd om personen die de regels overtreden de toegang tot ons perceel te ontzeggen.
Perry van Ravenstein
Manager
All Inn Traditional

Informatie & Downloads

Download het overzicht van ons parcours, bekijk de lijst met dieren en check voor de zekerheid ook eens onze huis/parcours-regels.

12345

geen compound